Als de zwakste schakel breekt staat zelfs de meest krachtige machine stil. Tijd voor een revisie? Pelle Service reviseert Liebherr-onderdelen voor mobiele gravers, kranen en andere machines.

Uw oude onderdelen weer als nieuw

Alle bouwmachines hebben er wel eens last van: roest, slijtage, scheuren, lekkage. Gelukkig kunnen wij daar wat aan doen. Of het nu gaat om een complexe revisie van een splitter box, revisie van een powerpack of het vervangen van de ruitenwissers.

Wat doen we bij een revisie?

Simpelweg: We zorgen dat uw componenten weer optimaal functioneren. Onze monteurs kennen de machines van binnen en buiten. Ze weten ook een boel van hydrauliek, dieselmotoren, elektronica en de laaste software. Die kennis zetten wij graag in bij het uitvoeren van uw opdracht. Het reviseren van onderdelen bestaat meestal uit:

  • Grondig schoonmaken;
  • Indien nodig: vervangen van versleten componenten met nieuwe of gebruikte;
  • Repareren en afstellen van componenten en software;
  • Uitgebreid testen van alle functies.

Steun van onze revisieafdeling

Pelle Service is onderdeel van Wynmalen en Hausmann. Daarom kunnen we gebruik maken van een revisieafdeling die gespecialiseerd is in Liebherr-onderdelen. Als wij een onderdeel niet direct kunnen opknappen kunnen we altijd op hen rekenen.