Pelle Service is full service leverancier voor al uw nieuwe onderdelen. Vanzelfsprekend van álle Liebherr en Ammann onderdelen, maar ook van onder andere Deutz ZF onderdelen en Fleetguard filtersystemen en -producten.

Door gebruik van de originele onderdelen bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Ze hebben een perfecte pasvorm en functioneren altijd voor 100%, doordat ze speciaal zijn ontwikkeld voor uw machine.

Snelle levering

Wij beschikken over een lokale voorraad met nieuwe en gebruikte servicedelen. Met een enorme hoeveelheid artikelen op voorraad en een uiterst modern logistiek proces spelen wij direct in op uw vragen en bieden wij u een hoge servicegraad door snelle levering. Onderdelen zijn snel bij u of bij onze servicemonteurs die voor u aan het werk zijn. Hierdoor voorkomen wij zo veel mogelijk stilstand van uw machines.

U kunt via internet uw bestelling plaatsen voor onderdelen. Wilt u directe levering rechtstreeks van de fabriek of nachtverzending? Vandaag voor 16.30 uur besteld = de volgende morgen voor 08.00 uur geleverd!

IMG_0911-800-400

Turbo II voorfilters

Turbo II voorfilters zijn een oplossing voor werk in een stoffige omgeving. Ze beschermen niet alleen de motor van uw machines, u bespaart er ook nog mee op het verbruik van luchtfilters. Naast toepassingen in de recycling en afvalverwerking, maakt ook de agrarische sector veel gebruik van deze voorfilters.

Hoe werkt een voorfilter? Door het unieke ontwerp wordt in het filterhuis met een zogenaamde ”topdown airflow” het grove vuil direct afgescheiden, zodat dit niet in het luchtfilter kan komen. De titanium rotor brengt de lucht in een roterende flow, zodat zwevend vuil door de centrifugaalkracht wordt afgescheiden van de lucht die doorstroomt naar motor. De Turbo II voorfilters zijn zeer efficiënt en volledig onderhoudsvrij. Met de bijgeleverde verloopstukken is montage op alle merken machines mogelijk.

Alle voordelen van de Turbo II voorfilters nog eens voor u op een rij:

  • Door de tot stand gebrachte airflow en centrifugaalkracht wordt de aangezogen lucht gereinigd van stof, insecten en regen;
  • Korte terugverdientijd door besparing op verbruik van luchtfilters;
  • Volledig metalen behuizing met poedercoating, zeer solide en duurzaam;
  • Het filter is volledig zelfreinigend en onderhoudsvrij.

Parts 24 (online parts)

Wilt u liever uw bestellingen en informatie met betrekking tot Liebherr-machines helemaal online doen? Dan kunt u dat hier doen met het LIEBHERR P@rts24 systeem. Hierin kunt u rechtstreeks alle actuele informatie over al uw machines opvragen. Hier kunt u ook 24 uur per dag Liebherr-onderdelen bestellen. Daarnaast vindt u in het systeem technische tekeningen en data van uw machine. P@rts24 is vanaf iedere computer toegankelijk. Het aanmelden is eenvoudig en voor eigenaren van Liebherr machines gratis.

De voordelen van Liebherr P@rts24

  1. 24/7 altijd en overal toegang tot de actuele onderdelen catalogus;
  2. Geïntegreerde webshop, snel en eenvoudig direct onderdelen bestellen;
  3. Inzicht in uw eigen onderdelenhistorie en opgeslagen bestellingen;
  4. Onderdelenlevering via eigen regionale Liebherr dealer;
  5. Gratis aanmelding voor eigenaren van Liebherr machines;
  6. Meerdere gebruikers per account mogelijk.

Een demonstratievideo vindt u hieronder:

Mocht deze video geen antwoord geven op uw vragen, dan vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden en of het systeem voor uw situatie de beste keuze is. Wilt u uiteindelijk gebruik maken van P@rts24, dan verzorgen wij voor u natuurlijk de aanmelding. Voor meer informatie, neem contact op met onze vestiging n.brand@pelleservice.com.

Kunt u zelf de onderdelen niet vinden en/of hebt u vragen?

Bel of mail dan met Niek Brand,  0547-333039 of parts@pelleservice.com Hij zal u graag te woord staan en samen met u naar de juiste delen zoeken en bestellen.

IMG_0936-800-400