Pelle Service is Liebherr-dealer in Oost-Nederland. Wij hebben als Liebherr-servicepunt een uitstekende reputatie. Als grondverzetspecialist werken twintig werknemers in het oosten van Nederland, aan allerlei soorten heavy duty machines van verschillende merken.

Passie voor machines

Wij hebben een passie voor machines en dat bewijzen we graag. Onze monteurs zijn gemotiveerd, gekwalificeerd en hebben een passie voor machines net als u. We staan voor kwaliteit en we willen echt van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Niet alleen ‘zeggen’, maar ook een heleboel ‘doen’.

Liebherr-dealer

We zijn niet voor niets dealer van Liebherr sinds 1987. We geloven in dit merk. Liebherr is niet voor niets één van de grootste bouwmachine-producenten op de wereld. Het innovatieve karakter van het merk past goed bij ons net als de kwaliteit en lange levensduur.

Ook andere merken

We hebben gedegen kennis van andere grote merken (bijvoorbeeld Liebherr, Volvo, Atlas, CAT en Catterpillar Sennebogen).

Geschiedenis Pelle Service

Gerard Pelle startte in 1981 zijn eigen bedrijf, Pelle Service, nadat hij geruime tijd als monteur ervaring had opgedaan in de grondverzetbranche. Aanvankelijk specialiseerde hij zich alleen in de revisie van pompen en powershifts en reparatie van diverse soorten machines. In 1987 werd Pelle Service dealer voor Liebherr. Door het begrip service centraal te stellen en daar ook naar te handelen, groeide het bedrijf uit tot circa 20 medewerkers. In 1996 werd Pelle Service overgenomen door W&H.

 

geschiedenis pelle service