Bent u toe aan één van de nieuwe Liebherr-machines? Kom eens bij ons langs. Pelle Service is onderdeel van de Wynmalen en Hausmann groep, dé Nederlandse importeur voor Liebherr-machines. Liebherr staat bekend om zijn robuuste machines die lang meegaan. Liebherr is één van de bekendste merken voor graafmachine in de wereld., maar u krijgt zeker waar voor uw geld.

drie nieuwe liebherr-machines die gebruikklaar gemaakt worden

Waarom Liebherr?

Liebherr is een Duitse fabrikant van bouwmachines en staat voor kwaliteit. Met innovatieve en efficiënte machines  is deze producent in 65 jaar uitgegroeid tot één van de grootste ter wereld. Lees hieronder waarom:

Liebherr gaat lang mee

Een machine van Liebherr gaat lang mee. Alle onderdelen zijn gebouwd voor veel, lang en hard werken. Op Liebherr-onderdelen zit een wereldwijde garantie. Onze speciale smeermiddelen voor draaikransen, lagers, pennen bussen en assen zorgen ervoor dat de kwaliteit van de machine gewaarborgd blijft.

Comfortabel

Het slimme design en de nieuwste technologie zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op uw werk. De cabines van  Liebherr-machines zijn comfortabel. Dat mag ook wel, want uw gezondheid is belangrijk.

Zuinig

Liebherr-machines verbruiken relatief weinig brandstof. Onderhoud van de motoren is gemakkelijk gemaakt en kost daarom weinig tijd en geld. Olie en vloeistoffen ververst u makkelijk via de bereikbare onderhoudspunten in de machine.

Meer weten over nieuwe Liebherr-machines?

Ons Liebherr-enthousiasme is gratis. Bel gerust met één van onze verkopers. Het telefoonnummer vindt u op onze contactpagina.